Chyba tobie, ja bardzo ladnie pachne, bo saunuje codziennie i sie kapie i mam duzo kosmetykow, a tylek myje kilka razy dziennie i siusiaczka tez hihi xD
(03-23-2025, 08:35 PM)KochamElcie69 Wrote: Chyba tobie, ja bardzo ladnie pachne, bo saunuje codziennie i sie kapie i mam duzo kosmetykow, a tylek myje kilka razy dziennie i siusiaczka tez hihi xD
Nic nie mam siły dzisiaj nawet saunować ani na basen masakra jakaś haha. Nie chce mi się też iść na bajorko, bo mało spałem, uczyłem się kodowania i musiałem trochę u kolegi Turka popracować niestety, wcześniej tam mieszkałem trochę w tym burdelu, ale teraz z kumplem angolem tylko, ale i tak czasem tu wpadają klienci masakra jak mnie czasem pupka boli hahah xD
Spoko Elcia, jest dzisiaj piekna pogoda, sloneczko no i wpadlem na chwile.do domu po jakies rzeczy i ide na tripa, bo chyba dzisiaj bedzie zachod slonca piekny a potem gwiazdy, wiec wpadlem tez po proszek, ide sobie na zewnatrz, moze jakies fajne dziewczyny angielki poznam, ktore nie beda mnie ponizaly jak Klaudiusz, i sobie poogladamy razem fajne widoki xP