This post has been deleted.
03-26-2025, 08:48 AM
Ja mam za duze kielbie we lbie, z jednej strony mysle o Klaudiuszu i wyobrazam ja sobie i jak bardzo ja kocham, a za chwile wchodze na srafe i wyzywam ja od zdzir i zycze jej nowotworu, i to mi ryje mozg, poza tym ona sie podobno ze srunem spotkala i ja dotykal, fuj to tym bardziej jej nie chce, a dzisiaj piekna pogoda Elcia jest i nie wiem czy nie wyparuje na wycieczke sobie gdzies piesza i bedzie fajnie ;D
Wczoraj jaki piekny zachod slonca byl, chmury i niebo szok... i jesscze ta mlodziutka laseczka szla sobie haha, duzo fajnych dziewczyn dookola chodzi, dzisiaj ide sobie na wzgorza za miasto poogladac zachod slonca ![]()
Have a good 2025!
Wesolego 2025 wszystkim ![]() All the best \(^^)/
No Klaudiuszowi nie zrobie facefuck, bo ona jest uwieziona w swojej twierdzy, i nie moze z niej wychodzic, a moje odglosy byloby slychac w calym domu i rodzice by ja wyrzucili xD
A tak w ogole jakbym byl w Polsce i wiedzial gdzie mieszka klaudiusz, to chyba poszedlbym na wies i zadzwonil jej do drzwi, a jak otworzylby jej ojciec to zapytalbym czy moge poslubic Pana corke xD Ciekawe co by bylo haha Ale niestety nie jestem, a kanalu la manche nie przeplyne, a do Polski na piechote albo rowerem troche by mi zajelo czasu przez Francje i Niemcy xD Dlatego wole sobie dac spokoj z klaudiuszem
Have a good 2025!
03-26-2025, 01:02 PM
Takie niebo wczoraj bylo, fajnie bylo xD
https://ibb.co/h129Y724 A dzisiaj nie wiem czy nie pojde w nocy do Stratford przez wioski poogladac gwiazdy, tam sie Szekspir urodzil, ciagnie mnie na wycieczke piesza do innego miasta xD Co bede siedzial w domu albo spal xD Oczywiscie biore proszek ze soba... chce mi sie bardzo chodzic na piechote i zwiedzac ;D lubie sobie gdzies isc i podziwiac widoki ![]()
Have a good 2025!
03-26-2025, 06:33 PM
Tesknie za Katiuszka, gdzie jestes skarbie :-(
Przepraszam, ze Cie zostawilem ![]()
Have a good 2025!
03-26-2025, 07:52 PM
w ogole nie mam zadnej pasztetowej, jebac takich jak srun co klamia jak najeci, beda sie smazyc w piekle xD
klaudiuszowi pewnie niezle nagadal na mnie bajeczek, ze mnie nienawidzi, a jego kocha xD
Have a good 2025!
03-26-2025, 07:53 PM
zreszta i tak to nie ma znaczenia, bo klaudiusz mnie nie chce, a kiedys jak wrzucalem swoje foty na kafe to sie jarala, i pisala, ze jestem jej men, ale widze ze jej przeszlo
![]()
Have a good 2025!
03-26-2025, 10:01 PM
niestety, ale chyba przestane kochac juz klaudiusza, bo zawiodlem sie na niej, niestety, kiedys mnie potrafila pozytywnie zaskoczyc, a od jakiegos czasu niestety zawodzi mnie i chyba znajde sobie inny obiekt do kochania i westchnien :-)
Have a good 2025!
03-26-2025, 10:02 PM
przykro mi, ze srun to taka parszywa menda, ze cieszy sie, ze to z nim klaudiusz gada przez telefon, a ona sie cieszy, ze z nim gada a nie ze mna, to przykre bardzo i mi smutno, ale mam nadzieje, ze kiedys im sie dostanie za to
Have a good 2025!
03-26-2025, 10:44 PM
Kocham Klaudiusz
![]() Jakby tutaj wpadla na forum i napisala, to bylby najpiekniejszy dzien w moim zyciu, ahh moge sobie pomarzyc, szkoda, ze taka dziewczyna nie uraczy mnie swoim towarzystwem tutaj, ehh ![]()
Have a good 2025!
This post has been deleted.
|