03-25-2025, 11:40 PM
Ale ten chlopak klaudiusza to fuksiarz, ze sobie przychodzil do jej chaty i sobie ja ruchal, a ona byla.jego pierwszym, a ja jeszcze sie bujam w kims takim, raczej jej nie chce, to nie dla mnie material na zone, ja sobie wole tutaj jakas mlodsza poznac i fajniejsza, dla ktorej bede pierwszym, a takie po kims to niech sobie sruny biora i inne, szkoda ze ja nigdy nie bylem z dziewczyna, a czytam jak baby z neta w ktorych sie bujam od dawna, ze mialy chlopaka i sie ruchali to mi krzywi psychike
W sumie bede sie modlil, zebym juz nigdy z klaudiuszem nie popisal, nie chce jej, szkoda sobie zycie marnowac na taka dziewczyne, ja chce byc szczesliwy ze swoja ukochana a nie myslec o tym ze kogos miala wczesniej, kogo kochala, a ja niekochany i ten drugi, masakra :-(

W sumie bede sie modlil, zebym juz nigdy z klaudiuszem nie popisal, nie chce jej, szkoda sobie zycie marnowac na taka dziewczyne, ja chce byc szczesliwy ze swoja ukochana a nie myslec o tym ze kogos miala wczesniej, kogo kochala, a ja niekochany i ten drugi, masakra :-(
Have a good 2025!
Wesolego 2025 wszystkim
All the best \(^^)/
Wesolego 2025 wszystkim

All the best \(^^)/