Nazywam sie Przemek z Lyszkowic
Ale w Polsce codziennie na saune nie chodze i nie mam drogich kosmetykow i gdzie grac na perkusji z zespolem, a tutaj mam jeszcze szanse zostac perkusista xD

Moj przyjaciel James 3 lata mlodszy, z ktorym kiedys gralem w zespole ma.pelno gitar i sprzetow do naglasniania imprez xD. Niedlugo bierze slub ze swoja ukochana, z ktora nie dawno zrobil sobie bejbika xD. Kupili pare tygi tenu 4 pokojowy dom niedaleko mojego namiotu xD. Maja zamiar robic wiecej bejbikow xD
W garazu zrobi music room i bedzie tam perkusja wiec bedziemy grali Wink

W Polsce jako perkusista nie mam przyszlosci, a tutaj wrecz przeciwnie Wink
Reply
(09-02-2025, 10:12 AM)monsieur Wrote: Ale w Polsce codziennie na saune nie chodze i nie mam drogich kosmetykow i gdzie grac na perkusji z zespolem, a tutaj mam jeszcze szanse zostac perkusista xD

Moj przyjaciel James 3 lata mlodszy, z ktorym kiedys gralem w zespole ma.pelno gitar i sprzetow do naglasniania imprez xD. Niedlugo bierze slub ze swoja ukochana, z ktora nie dawno zrobil sobie bejbika xD. Kupili pare tygi tenu 4 pokojowy dom niedaleko mojego namiotu xD. Maja zamiar robic wiecej bejbikow xD
W garazu zrobi music room i bedzie tam perkusja wiec bedziemy grali Wink

W Polsce jako perkusista nie mam przyszlosci, a tutaj wrecz przeciwnie Wink

Filip, ty  niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty Smile
Perkusista - ty nawet koło takiego nie siedziałeś a co dopiero liczyć na to, że nim będziesz.
Reply
8 lat sie uczylem u jazzmana po akademii muzycznej w katowice, mial magistra xD
Trenowalismy razem co tydzien Wink
Do tego dwa zestawy perkusyjne mialem, gralem w wielkim domu u mojej babci i dziadka Wink
Reply
(09-02-2025, 10:30 AM)monsieur Wrote: 8 lat sie uczylem u jazzmana po akademii muzycznej w katowice, mial magistra xD
Trenowalismy razem co tydzien Wink
Do tego dwa zestawy perkusyjne mialem, gralem w wielkim domu u mojej babci i dziadka Wink

SRAŁEŚ kurwo pod siebie
Reply
Na szczescie nie xD

Jutro foty zrobie xD. Jak usiade za zestawem perkusyjnym to zrobie od.razu fotke perkusji xD
Reply
Ok zrób to ci uwierzę
A co w tym czasie robi ten co z niej schodzi?
Reply
Oglada mnie jak gram
Tam pubowy palker jest od lat ta sama pubowa kapela, a o 22 sie zaczyna jam night, ze muzycy sie wpisuja na liste i potem kazdy gra z kazdym i tak do 24.

Wiec.pubowy palker co przywozi bebny idzie sobie, a ja siadam i gramy z roznymi ludzmi wtedy. Po 10-20 minut kazdy zazwyczaja mi za kazdym razem dobrze wychodzi XD. Ja prdl.

Kiedys jak gralem ze 3 lata temu to tyle ludzi przylazilo studentow, ze caly lokal byl wypchany ludem a ja za bebnami xD
Na razie chyba studenci maja wakacje, ale pewnie jak.sie zacznie.rok szkolny to znowu beda tlumy xP
Reply
https://ibb.co/zH2smPkW
Reply
Nie dziala mi to wyskakuje ze wymaga rejestracji
Co to?
Reply
To ten sam link co Ela dała
Myślałem że tu zadziała
Reply
To cos od imgbb xD
Reply

[-]